ALERT, tijdschrift voor sociaal werk en politiek


ALERT, tijdschrift voor sociaal werk en politiek, was het uithangbord van het Pluralistisch Overleg Welzijnswerk vzw. Veertig jaargangen lang is ALERT en zijn voorgangers verschenen. Tot eind 2014, toen verscheen het allerlaatste nummer. Lees zeker ook dit stuk op de Canon Sociaal Werk.
 

ALERT was een belangrijke speler in het sociaal werk in Vlaanderen. Er is geen thema of onderwerp waarover we de afgelopen 40 jaar niet gepubliceerd hebben. We zijn trots op de kwaliteit en diversiteit die we doorheen de jaren geboden hebben. We danken dan ook oprecht iedereen die voor ons schreef of van ver of dichtbij betrokken was bij de redactionele werking. Merci!
 

ALERT is niet meer maar ALERT zijn we meer dan ooit. We hebben immers gekozen om voluit in te zetten op de digitale toekomst. ALERT gaat met zijn tijd mee. Samen met de collega’s van het Tijdschrift voor Welzijnswerk werkten we een digitaal platform uit: Sociaal.Net. Ook online blijven we gaan voor dezelfde kwaliteit en blijven we lange bijdragen publiceren. Maar we creĆ«ren ook meer ruimte voor gedegen opiniestukken, spannende interviews, scherpe columns en doordachte boekreviews. Blijf ons dus volgen.
 

www.sociaal.net